De aller, aller, allerlaatste ochtend op de basisschool hebben de leerlingen van groep 8 gespeeld op het plein van groep 1/2. Heerlijk in de zandbak, met blote voeten. Samen op die heel kleine fietsjes of "op vakantie" in de auto. Het was prima weer en de stemming zat er goed in. Voordat we naar binnen gingen, hebben we natuurlijk het lied gezongen om je voeten schoon te stampen.

In de klas kreeg iedereen zijn laatste rapport, mocht zijn handtekening zetten op een heus certificaat en waren er nog ouders die een prachtige herinnering kwamen brengen aan de gala avond.

Nu zit het er echt op! Geniet van een heerlijke vakantie en volgend schooljaar "nieuwe ronde, nieuwe kansen".

Gepubliceerd op 12-07-2018 door Leraren