Welkom in groep 8

Welkom op de pagina van groep 8.

Dinsdag 20 december heeft groep 8 een bezoek gebracht aan Aarhoeve in Langeraar. Groep 8 werkt sinds vorig jaar samen met de RIKI Stichting. Deze stichting zet zich in voor het bevorderen van contact tussen jong en oud, en tegen de vereenzaming van de ouderen in ons land.

Een van de activiteiten is een gezamenlijke kerstactiviteit. Dit jaar hebben we een een kerstverhaal voorgelezen met heel veel leerlingen en met zijn allen een kerstlied gezongen. Terwijl de lezers het publiek vermaakten met hun verhaal, hebben anderen boven in het verzorgingshuis kerstpakketten uitgedeeld aan de bewoners die niet in staat waren naar beneden te komen in de grote zaal.

Na afloop hebben de leerlingen nog heel gezellige gesprekjes gevoerd met een aantal bewoners.

Het was een zeer geslaagde les burgerschap. ;-)

P.S. Wanneer u nu denkt: hé, ik zie geen bejaarden op de foto, dan klopt dat. Omwille van de privacy mochten er geen foto's van hen gemaakt worden.

Gepubliceerd op 23-12-2016 door Leraren